Lekker goudblondje, zalig met haar mondje

Heb je zin om een 32 jarige goudblonde stoeipoes te temmen, of wilt u zich eens lekker laten verwennen, of zou je eens liever zachtjes wegdromen? Dan moet je eens tot bij mij komen.Al spelend en vol passie leer ik je stoeien, en zal al wat de natuur mij heeft gegeven je zeker boeien.
Als de zevende hemel mocht bestaan, is het met mij dat je naar daar kan gaan. Ik weet zeker dat je na die eerste keer, erg zal verlangen naar nog veel meer. (ma-vr 12-18u) 0497/351947 sexy-poesje.be Xxx

Details

Zoek een date in: Wervik, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op