Laura love 2 love

Hey, ik ben weer terug van een deugddoende vakantie, lekker uitgerust, kortom helemaal klaar om jou te verwennen! (en verwend te worden )Mijn naam is Laura en ben een lief vrouwtje van 31, heb half lang bruin haar, mooie natuurlijke borsten 85D, en grote blauwe ogen die soms ook wel eens bedroom eyes worden genoemd 😉
Mijn troeven zijn o.a. Mijn spontaniteit, ik pijp zonder condoom en bezit de gave om mensen zich direct op hun gemak te laten voelen, kortom een echte g.f.e.
Afspreken doen we bij jou thuis of in een leuk hotelletje liefst wel in Belgi.
Voor meer informatie kan je gerust eens bellen of neem alvast een kijkje op mijn site.

Alvast een dikke X en tot gauw

Laura
P.s. Als ik niet direct kan antwoorden is de boodschap
Probeer het nog eens

Details

Zoek een date in: Oost-Vlaanderen, Wachtebeke  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: HAVO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op