latina zoekt een lekker spannend avontuurtje graag snel afspreken (geen fake aub)

  • Homepage
  • >
  • Diest
  • >
  • latina zoekt een lekker spannend avontuurtje graag snel afspreken (geen fake aub)

Hallo welke leuke serieuze jongen/man vind het leuk een keer met mij ergens een hapje te gaan eten of wat te gaan drinken ergens. Gewoon zonder dat we meteen vanalles verwachten van elkaar maar zou natuurlijk best leuk zijn als het uit zou loen op een avontuurtje ;)Ik ben een leuke spontane single meid ben erg openminded en gek op spanning.
Mochten we na de date op een stoutere level belanden heb ik hier absoluut niets op tegen dus 😉
el vind ik het belangrijk dat er een soort van klik/vonkje tussen ons moet zijn dus ik stel voor dat je me mailt en we sreken voor binnekort eens wat af en we zien wel hoe verder …
Bellen of webcam ook mogelijk ivm veel fake.
Je leeft maar èèn keer toch?

mal me maar wat leuks over jezelf dan antwoord ik zsm

Kus kus Adrienne

Details

Zoek een date in: Diest, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op