Lael_Boccaccio uit Laren voor Intiem, Beffen, Massage en Plassex

Hallo Hallo daar!Leuk dat je op mijn advertentie komt kijken, hopelijk spreekt het je aan en ontmoeten we elkaar snel.
Mijn naam is Lael en ik ben te vinden in Laren (Noord-Holland) in de Boccaccio Mansion. Ik ontvang hier mijn leuke mannen aan de bar en dan kunnen we daarna een geweldige ervaring hebben in het zwembad en saunagedeelte en op een van de kamers.
Boccaccio is een eerste klas sexclub waar ik samen met nog 10 andere leuke meiden te vinden ben.
Bij ons is elke dag een feest en mijn passie is om jou een geweldige tijd te bezorgen.
Zelf ben ik heel lief maar ook heel ondeugend. Als je met mij naar een van de kamers gaat zal je merken dat ik vol passie en genot zit en ik geniet van elk moment en absoluut niet fake ben. Ik heb alles wat een man wil. Ook hou ik van de spanning en van het verleiden. Hopelijk zo dadelijk met jou?
Kom je snel? Ik wacht op je aan de Hector Treublaan nummer 2 in Laren. Als je vragen hebt mag je ook altijd mailen : [email protected] of bellen naar 035-5311717 of kom gewoon lekker snel bij me langs.
Kusje,
Lael

Details

Zoek een date in: Noord-Holland, Uitgeest  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: VMBO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op