Kyra Sexy zuiders meisje voor al je wensen

Hoi! Ik ben Kyra, een Vlaams meisje met Afrikaanse roots van 24 lentes bij wie je terecht kunt voor al je wensen en verlangens! Ik ben zeer passioneel, hou er van om intens te genieten en ik zal altijd mijn uiterste best doen om je de tijd van je leven te bezorgen! Als je meer info wenst of ineens een afspraak wilt maken dan mag je me altijd contacteren. Je kan ook eens langskomen zonder verdere verplichtingen.
Neem gerust eens een kijkje op mijn website voor de tarieven, de mogelijkheden en mijn agenda.

Hopelijk tot snel! X- Kyra

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Sint Anthonis  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op