Knappe looks, passioneel en vol verlangen

Kun je de fijne dingen in het leven waarderen? Hou je van sensualiteit, stijl, klasse en genegenheid? Nodig mij dan uit. Passie en verlangen zijn voor mij niet alleen woorden. Ik ben een lieve, zachte en spontane klassedame die prestigieus en high class gezelschap aanbiedt aan heren van niveau die exclusiviteit, intelligentie, klasse en elegantie kunnen waarderen. Uiteraard worden discretie en betrouwbaarheid gewaardeerd.
Indien je op zoek bent naar een adembenemende klassedame, dan ben ik ongetwijfeld de perfecte keuze en dit zowel voor zakelijke als priv ontmoetingen.
Ik ben 28 jaar, brunette, slank gebouwd, natuurlijke D-cup, 52 kg, 168 cm en steeds klassevol en elegant gekleed.
Ik ben beschikbaar voor afspraken in Belgi, Nederland en Luxemburg.
Afspraken in Antwerpen, Leuven, Gent en Brussel voor minimaal 1 uur. Voor andere lokaties alleen afspraken mogelijk voor meerdere uren.

Ik doe in de week van 27 juni tot en met 31 juni ook aan prive ontvangst in de regio ternat.
maar alleen op afspraak !
Tot gauw
Kusjes,
Simone

Details

Zoek een date in: Muiden, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op