Klaar voor een nieuwe start te maken

Hallo,
Ik ben Astrid van 36 jaar en kom uit Bovensmilde in Drenthe en ben nu sinds 1,5 jaar gescheiden.
Mijn ex bedoelde het niet verkeerd, maar hij had zeer goedbemiddelde vrienden en wilde zich in alles aan hen kunnen meten wat dus niet ging en hij sleepte mij hierin mee totdat ik zowat overspannen ervan was.
Hij wilde het niet inzien dat wij dit niet konden en toen heb ik voor mezelf moeten kiezen omdat ik geen zin had om er nog dieper in te gaan.
Ik heb een leuke baan en helaas nog geen kinderen.
Wel ben ik op zoek naar een vaste relatie, met iemand die met beide benen op de grond staat en die er net als ik iets moois van wilt maken.

Groetjes
Astrid

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Essen  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Slank Ogen: Zwart Opleiding: VMBO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op