Kinky Dominante Vrouw zonder taboes

Ik zou graag in contact komen met een dominante perverse vrouw of een geile taboeloze meid die mij af en toe eens in mijn mond wil poepen. Heel smerig natuurlijk, maar ik droom ervan en ik wil het echt. Ik kan een bescheiden vergoeding betalen. Als je het wel leuk of geil vindt dan is het ‘makkelijk verdiend’, anders spoel je het toch maar weg… Plas, spuug enz. winden mij ook op, evenals facesitting, human furniture en je langdurig slaafs moeten beffen. Ik besef dat ik rare wensen heb, maar verder ben ik heel normaal hoor.

Details

Zoek een date in: Destelbergen, Oost-Vlaanderen  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: BiLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Zwart Opleiding: MBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op