KATY uit Amsterdam voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Beffen, Massage

  • Homepage
  • >
  • Groningen
  • >
  • KATY uit Amsterdam voor Thuisontvangst, Pijpen zonder condoom, Beffen, Massage

Hoi heren, Zin in een geile date met mij? Ik sta 24/7 klaar om met mijn natte kut en geile warme mondje om je te verwennen. Geen koude en klinische date, dat vind je bij andere al. Mijn trefwoorden zijn; kinky,exotic,naughty,horny en passion. Alles om een geslaagde date te hebben.Lekker PZC en dan lekker spuiten in mijn… en mijn laten… emails sms word niet gereageerd.bel voor afspraak maken.50,-vlugertje80,-euro half uur 100,-euro 45min 120,-euro heeluur Bel snel: 0685417539 Kusjes Katy

Details

Zoek een date in: Groningen, Zuidhorn  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: Geen Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op