Katja uit Leiden voor Intiem, Beffen, Massage en SM slaaf of meester(es)

  • Homepage
  • >
  • Wemeldinge
  • >
  • Katja uit Leiden voor Intiem, Beffen, Massage en SM slaaf of meester(es)

Hallo heren. Ik ben Katja, een lieve maar zeker ook een ondeugende vrouw (van middelbare leeftijd). Ik heb de nodige ervaring om jou stoutste dromen te verwerkelijken. Ook verzorg ik verschillende massages zoals o.a. Body-To-Body. Ben jij op zoek naar intiem, GFE, Rollenspel, Kinky of (soft) sm? Dan ben je bij mij op het juiste adres. Dus heren twijfel niet, kom gerust langs, ik wacht op je voor een leuke, spannende tijd! Liefs Katja xx

Details

Zoek een date in: Wemeldinge, Zeeland  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HAVO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op