Kan ik jou verleiden tot ….

Hm, waar zal ik beginnen? Misschien met mezelf even voor te stellen? Mijn naam is Renate, ik ben 31 jaar en woon in Leiden. Ik ben alleenstaand en heb geen kinderen.
Eigenlijk ben ik op zoek naar een man die samen met mij mijn passie wil delen, ik hou enorm van de natuur en van lekker koken en eten. Met alles wat ik huis heb maak ik een heerlijk etentje voor je klaar, afgewerkt met mijn eigen fantasie ;-)) En die fantasie hou ik nog even als een verrassing.
Zoals ze zeggen gaat de liefde van de man door de maag, wie weet kan ik je via deze weg verleiden? Zie je een etentje bij kaarslicht wel zitten om elkaar beter te leren kennen dan hoop ik snel wat van je te horen.

Kus Renate

Details

Zoek een date in: Franeker, Friesland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: VWO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op