Jongeman zoekt mooi geil meisje

He! Ik zal mij even voorstellen om het ijs te breken. Ik ben Alex, 21 jaar ik woon in Amersfoort en studeer in Amsterdam. Ik ben op zoek naar een leuk meisje tussen de 18 en 30 jaar om een geile en vooral leuke date mee te hebben. Je kunt me toevoegen op msn of een mailtje sturen naar [email protected] Omdat ik een zelfstandig ondernemer ben, vind ik privacy belangrijk en daarom heb ik dan ook geen foto’s geupload. Mocht je toch even willen checken wie ik ben, dan kan dat door mij toe te voegen op msn;). xxx

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Nijlen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op