Jonge studente komt tot bij jouw of op hotel

Wil je een jong, super sexy meid met een lichaam waarmee je heerlijk kan genieten in alle standjes die tot je verbeelding komen, dan moet je mij zeker kiezen.let op, het zal een verslaving zijn om met mijn lichaam in extase te komen..Dus heb je een droom, Golden Shower of zalig klaarkomen of vertel het mij vlug en ik kom in alle discretie tot bij je thuis of op hotel.Kan je of durf je me aan?.haast je dan maar;-) 0470.09.26.56
Sms-jes en prive nummers worden niet beantwoord! (beller = sneller en heeft steeds voorrang!)

Details

Zoek een date in: Poeldijk, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op