jong en ondeugend

hoi ik ben een jonge ondeugende meid die op zoek is naar iemand die mij nog wat wil lerenhet kan mij niet gek genoeg zijn binnen buiten maakt me niet uit het gaat er mij om dat je mij lekker verwent en ik jou
veel ervaring heb ik niet maar ik weet wel wat lekker is en zeg nou eerlijk als het lekker is moet je er toch vaak van genieten?
nou dat ik dus wel daarom zoek ik dus leermeester maar als je geen of weinig ervaring heb mag je ook wel reageren
ik bijt niet maar lik en zuig wel hihi
saskia

Details

Zoek een date in: Friesland, Kollum  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Zwart Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op