Jean uit Enschede voor Massage, Buitensex

Dag dames, Ik ben een geile jongeman van 30 die weet hoe je een geile dame moet verwennen. Ik woon in enschede. Mijn hobby’s zijn zaalvoetballen zwemmen en geile spelletjes doen. dit is mijn fantasie: Jij in een mini rokje zonder ondergoed/string op mijn schoot met je gezicht naar me toe. Vervolgens tijdens het tongzoenen, schuif ik mijn mijn dikke paal uit m’n broek en stop ik na wens in een van je natte gaatjes en verwen je totdat je schreuwt van genot daarna leg ik je op je rug en bef je totdat je klaarkomt. Ben ik geschikt voor je? Stuur een mail voor een afspraak ..

Details

Zoek een date in: Dronryp, Friesland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op