Jaimy uit Maastricht voor Thuisontvangst, Intiem, Beffen en Massage

  • Homepage
  • >
  • Gelderland
  • >
  • Jaimy uit Maastricht voor Thuisontvangst, Intiem, Beffen en Massage

JAIMY NIEUW IN MAASTRICHT VAN WOE TOT ZATERDAG xxx ! Top Girlfriend Experience! Spontane Heerlijke vrouw . Mijn naam is jaimy angel from heaven 😉 ik ben 176cm lang, blond en zeer aantrekkelijk – maakt haar stoutste fantasieën werkelijkheid! Ik kick er enorm op met onbekende (goed verzorgde) mannen af te spreken, die mij goed betalen, om er vervolgens een geil feestje te vieren. Voor mij is het erg opwindend niet te weten wie er straks voor mijn deur staat… Enne’… waar kick jij op? Ik ben een vrolijk sexy meisje dat tot in de puntjes verzorgd is: lang blond haar, Hel bauwe.Ogen mooie glimlach en gekleed in prachtige lingerie, high heels . Bovendien heb ik een slank postuur met rondingen op de juiste plaatsen, – zoals een stevige D-cup, smalle taille en een lekker kontje. Ik ben vriendelijk en sta positief in het leven. En ook voor een fijn gesprek met een flinke dosis humor zit je bij mij altijd goed 😀 . Wat ik van jou vraag is discretie, hygiëne en respect.Ik ben ook nog gepierst op een heel spannend plekje , hoor graag van je trio is ook mogelijk .XXXXXX JAIMY . Aub met nummer aan bellen reageer niet op sms’jes ….. Tot snel heren .

Details

Zoek een date in: Gelderland, Orden  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: Geen Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op