Is er een verlegen man aanwezig ? Voor vrouw, 36 jaar.

  • Homepage
  • >
  • Herve
  • >
  • Is er een verlegen man aanwezig ? Voor vrouw, 36 jaar.

Hallo,
Misschien een rare oproep maar ik ben er zeker van dat bepaalde mannen onder jullie zich hierin gaan herkennen : heb je ook altijd het gevoel gehad dat je niet was als de rest ? Dat je steeds weer moeite had om je ergens bij een vriendenkring in te passen ? Dat je verlegen was en zomaar bloosde als iemand je iets vroeg ? Dat je misschien die ene persoon waar je zo naar verlangde, nooit zou ontmoeten ? Wel..ik wel, en ben altijd al een te verlegen vrouw geweest die nooit eens wat durfde en die steeds aan anderen dacht maar nooit aan zichzelf. Ik ben 32 jaar, brunette, slank, levenslustig, sportief. Heb een goede job als bediende-verkoopster..
Ik ben dit beu..en ik wil ook leuk gevonden worden, knap en fris..zelfs wat speels. Ik ben niet een “babe” te noemen maar toch wel aantrekkelijk genoeg (volgens mijn weinige echte vrienden en vriendinnen) . Wie en wat zoek ik ? Héél simpel : een zielsgenoot die het ook niet zo makkelijk heeft op “sociaal” vlak, maar voor wie trouw, eerlijkheid en de toekomst nog iets te betekenen heeft.. Ik weet dat het misschien naiëf klinkt maar toch blijf ik hopen op die ene échte vriend, passionele minnaar, man…Mannen op zoek naar je weet wel wat, zomaar en dan niks meer..nee, liever een fijne , verlegen , onervaren lieve knuffelbeer die me wil leren kennen en die héél ver met me wil gaan..En nu maar hopen dat ik de “lotto” win 😉 Mail me als jij je geroepen voelt en je jezelf in mijn verhaal herkent. Wie weet ??? xx Cindy

Details

Zoek een date in: Herve, Luik  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op