is een cup F groot genoeg voor jou?

Hoi, Ik ben Hilda 35 jaar uit den haag!En wat ontzettend leuk dat jij mijn advertentie aan het lezen bent.
Zoals je wel gelezen heb ik een flinke borsten, namelijk cup F
Ik ben hier ook flink trots op! Ik heb namelijk een slank figuur en mijn borsten komen er dus ook goed uit. Nou zou ik het leuk vinden om zo nu en dan met een man af te spreken die lekker mijn borsten gaat verwennen, maar ik zal jou dan ook lekker verwennen hoor, en niet alleen met mijn borsten.
Uiteraard dit allemaal zonder verplichtingen, want het is niet zo dat ik een vaste relatie zoek. Zie het meer als een soort van verwen relatie.

Kus Hilda

Details

Zoek een date in: Olst, Overijssel  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op