Ik zoek plezier..jij ook

Hoi mijn naam is elza en ik zoek een lekkere jongen om veel plezier mee te beleven. Want na een avond stappen of een drukke dag werken is er toch niets lekkerders dan samen uitrusten en lekker dat beetje energie nog aan elkaar te besteden? Elkaar even laten ontspannen met een massage, zodat we weer energie krijgen voor iets anders… geloof mij dan bruis ik ook van de energie en heb ik er ook zin in! Ben jij die leuke jongen die zowel van romantiek als van wat wilder houdt, dan hoop ik dat ik van je hoor.
liefs

elza

Details

Zoek een date in: Gelderland, Heteren  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Slank Ogen: Zwart Opleiding: VMBO Haarkleur: Bruin Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op