ik zoek een sexpartner

ik ben an tel 32 lentes, ben gehuwd en heb twee kinderen maar loop zo gefrusteerd als maar kan.Ik kom namelijk veel te kort in mijn huwelijk.Mijn man werkt altijd overuren en komt soms niet naar huis dat hij in zijn kantoor slaapt. Ik verdenk hem ervan een verhouding te hebben met een andere vrouw maar heb hem nog niet kunnen betrappen.
Maar eerlijk gezegd wil ik dat ook niet meer, we hebben genoeg centen hebben niets te kort en als hij een fladder kan pakken dan kan ik dat ook. En daardoor ben ik dus op zoek naar een goed uitziende man om af en toe eens mee af te spreken.

Details

Zoek een date in: Gelderland, Staatsliedenkwartier  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: VWO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op