ik zoek een lieve man

Hey ben beau ik heb vroeger meegedaan aan foto shoots het was leuk zoiets te doen,de ene foto was van toen wat vind je ervan maar het is toen bij die ene maal gebleven spijtig genoeg en dat wil ik wel meer. Maar door dat ik daar steeds naar op zoek ging liet mijn vriend me zitten. Hij wil niet dat ik met mezelf te koop loop zegt hijHet is echt mijn droom voor de camera te staan en misschien ooit eens in een echt magazine terecht te komen. Ik zoek een vriend die het kan verdragen dat ik deze droom heb, er kruipt heel veel tijd in en mensen zeggen dat ik over niets anders praat mar dat ik op eens dag wel misschien eens iemand tegen kom die helemaal ook achter me staat in wat ik doe en zoek

Details

Zoek een date in: Tremelo, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: VWO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op