Ik wil vreemdgaan, wie heeft zin in een rijpe vrouw/

  • Homepage
  • >
  • Ittre
  • >
  • Ik wil vreemdgaan, wie heeft zin in een rijpe vrouw/

Ik getrouwde vrouw van 53 wil vreemdgaan ook eens een keertje proeven. Ik zeg eerlijk, ik mag er wezen voor mijn leeftijd, heb nog een lekker strak figuur en ben op en top verzorgd. Mijn voorkeur gaat wel uit naar mannen die weten hoe ze een vrouw moeten aanpakken. Dus geen na een minuut klaarkomertjes graag, daar kan ik niks mee! Ik vraag wel discretie, dat staat absoluut bovenaan mijn lijstje! Je kunt mij een mail sturen als je serieus interesse hebt, aub geen onzin mailtjes, die gaan regelrecht de prullenbak in! Uiteraard meer foto’s via mail! Liefs Gerrie

Details

Zoek een date in: Ittre, Waals-Brabant  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op