Ik wil niet meer alleen een mama zijn.

Ik ben Simone, 32 en ik heb een dochtertje van 2. Wij wonen sinds kort samen in Den Bosch. Na de verhuizing heb ik nog weinig nieuwe mensen leren kennen om echt dingen mee te ondernemen en de laatste tijd word ik het echt zat om altijd maar “de mama van…” te zijn. Ik zie er goed uit, ben niet op mijn mondje gevallen en ik wil me gewoon zo graag weer eens een lekker wijf voelen en door een leuke vent urenlang verwend worden. Ik heb oppas in de buurt dus kan vrij makkelijk vaa huis weg. Interesse? Mail me dan! Wie weet tot gauw.

Details

Zoek een date in: Hamois, Namen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op