Ik wil een man die van mijn ervaren kut geniet.

Ben jij niet bang voor wat ervaring? En wil jij mijn grot wel even vullen? Dan ben jij misschien wel wat ik zoek. Het maakt mij niet hoe je eruit ziet of hoe oud je bent. Als je maar niet klaagt. Ik zorg ervoor dat je klaar komt, maar heb geen zin dat je uren blijft hangen bij me. Zijn we klaar dan is het genoeg. Ik ben overal voorin en heb altijd zin. Sms me dus snel voor een snelle wip. xxSMS 2072 naar 4339kijk voor alle dames op smsdatez.nl en spreek snel af.Je kunt jezelf ook aanmelden en eens gevonden worden voor een date.1,50 pob

Details

Zoek een date in: Zuid-Holland, Zwijndrecht  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op