Ik wil avontuur en een arm om me heen

Nee,ik ben geen braaf burgertrutje maar een wild feestbeest die soms overal voor in is. Ben jij ook zo? Aarzel niet en laat van je horen. Verder hou ik stiekem ook wel van knusheid en gezelligheid en ben diep in mijn hart toch echt wel op zoek naar die vertrouwde en veilige arm om me heen..Herken jij je hier in??Sms SK GABRIELLE naar 232318+ Kosten; 1,50euro per bericht, max. 4,50euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten)1:1 chatdienst. ‘Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, mobdesk.com of [email protected]

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Zundert  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op