Ik wens u te soigneren

Ben je op zoek naar een goed uitziende man die zijn tijd neemt om uw wensen te vervullen ?Op zoek naar iemand die naar je luistert, een lieve knuffel, een sensuele massage en veel meer. ?
Op zoek naar iemand die geleidelijk aan de spanning opbouwt en uw gevoeligste plekjes zoekt ? Iemand waarbij je uzelf kan blijven en zelf bepaalt wat kan en wat niet ? Dan kan ik uw date zijn ! Ik genoot een hogere opleiding en ben vooraan in de veertig die slechts heel beperkt afspreekt, maximaal tweemaal per maand. Stuur me tijdig uw mail want ik lees deze slechts sporadisch.

Details

Zoek een date in: Pernis, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op