Ik pijp je voor tien euro (auto of thuis)

Ik ben Stacy ik ben 19 jaar en kom uit Utrecht. Ik heb wat geld nodig dus ik spreek af met
mannen die voor een tientje klaar gezogen willen worden in mijn auto of jou eigen auto. ik

ontvang niet thuius(woon nog bij mijn ouders) Heb je zin om lekker gezogen te worden. ik krijg regelmatig complimentjes over mijn

zuigtechnieken dus die moet je echt even proberen. mail me als je snel wilt afspreken. Zonder condoom en slikken is allemaal bij de tien euro in. en je hoeft niet bang te zijn dat ik het af ga raffelen. Ik neem alle tijd voor je ik geniet zelf ook van een lul in mijn mond. Ik verwacht wel dat je schoon bent. Lengte van je pik maakt helemaal niks uit een hele grote weet ik zonder problemen diep in mijn keeltje te zuigen en een kleine is ook geen probleem die kan ik ook lekker hard krijgen.

Details

Zoek een date in: Havelange, Namen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Zwart Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op