Ik ontvang weer dagelijks van 21:00 tot 2:00

Ik ben Samanta een spontane meid van 30 jaar en woon en ontvang in Amsterdam-Noord. Ik heb een stevig figuur, hou je wel van een beetje houvast dan ben ik zeker een geschikte meid. Ik hou alleen niet van anaal en p&p, ik vindt het heerlijk om je lekker te pijpen zonder condoom, je mag lekker in mijn mondje klaarkomen, zelfs over mijn gezicht, borsten of lichaam, ik vraag 60,- per half en 100,- per uur. Ben ik wat je zoekt, bel of sms me dan op 06-18989089(met nwg aan) bij geen gehoor sms me maar xxx

Details

Zoek een date in: Habay-la-Vieille, Luxemburg  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: HAVO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op