Ik kom bij jou thuis, op hotel, of locatie

Ben een geile blonde stoeipoes met klasse, stijl en vooral passie, die houdt van uitdagen en uitgedaagd worden. Erotiek en verleiding zijn mijn passie…pittig en zeer vrouwelijk. Ik neem ruimschoots de tijd.Alle leeftijden boven de 20 jaar zijn welkom.Ik kom bij jou thuis, op hotel, of locatie die jij verkiest. Voor een uur, meerdere uren of dagen. Ik vergezel je met plezier naar evenementen, parenclub of sauna.Ook prive bij mij thuis is mogelijk. Ik neem ruimschoots de tijd om je te verwennen.

Details

Zoek een date in: Namen, Yvoir  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: HAVO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op