ik halfbloed wil squirten

hoi hoi
ik half colombiaanse/nederlandse vrouw wil graag een date met een ervaren rijpe man, een man die een vrouw eens goed kan laten squirten. ik heb zwart haar, bruine ogen en ben slank maar wel met een mooie ronde kont. verder een lekkere b cup, en een mooi glad geschoren poes.

verder ga ik all the way met condoom maar pijpen zonder condoom
klaarkomen in mijn gezicht en in mijn mond mag allemaal.
ik kan afspreken op de dinsdagavond, donderdagavond en dan de weekenden, graag bij jouw thuis.
foto kun je krijgen als je een serieuze reactie stuurt.

Details

Zoek een date in: Haelen, Limburg  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Blauw Opleiding: Geen Haarkleur: Bruin Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op