Ik ben heet en een hartsochtelijke vrouw

Aan wie dit leest. Ik ben Femke, een forse vrouw van maar zich nog heel jong voelend, altijd vrolijk, hartstochtelijk,blond haar, bruine ogen. Gek op leren kleding, maak me mooi op als ik uitga. Weet ook wel precies wat ik wel en wat ik niet wil! Zit met de feestdagen alleen en ik zou graag een leuke man aan mijn boezem willen drukken. En niet eenmalig, maar om misschien wat op te kunnen bouwen. Kan jij je hierin vinden? En wil jij dat ook? sms me. Wordt t toch nog gezellig…SMS MBU Femke naar 232318+ Kosten; 1,50euro per bericht, max. 4,50euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten)1:1 chatdienst. ‘Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, mobdesk.com of [email protected]

Details

Zoek een date in: Flevoland, Zeewolde  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op