Ik ben gek op anaal en pijpen

Ik ben Foxxy, zwart haar, blauwe ogen, 1m70, 60 kg, kaal kutje, B-cup, tattoos en piercings. Ik hou er van om anaal genomen te worden en pijpen is ook een van mijn specialiteiten. Je mag me in verschillende standjes nemen en onbeperkt klaarkomen! Vanaf dinsdag 24 maart ontvang ik je graag prive op mijn nieuwe lokatie in Utrecht. Een luxe kamer met een heel groot bed, douche op de kamer… En het is ook mogelijk om van te voren lekker samen te genieten in de jacuzzi!!! Zie jij dit wel zitten? Bel dan snel voor meer info of een afspraak (met nummerweergave). Sms beantwoord ik niet. Mijn voorkeur gaat uit naar Nederlandse mannen van 18 tot 50 jaar.

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Zeeland  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: VWO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D80 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op