Ik ben een vrijgevochten en gescheiden dame op zoek naar mannen met uithouding

  • Homepage
  • >
  • Antwerpen
  • >
  • Ik ben een vrijgevochten en gescheiden dame op zoek naar mannen met uithouding

Hallo, ben 31 jaar, bond,gescheiden .. Terug op zoek naar eenleuke man voor kennismaking, éénmalig sex kan, maar liefst voor regelmatige contacten. Ik ben géén typische huisslof maar vrij moderne vrouw,open en sociaal. Voor veel in maar alles met respect aub. Verwacht geen superfotomodel, maar ik ben niet ontevreden met hoe ik eruit zie. Afstand maakt niet uit, maar een Vlaming geniet mijn voorkeur.Ben zelf uit de regio leuven-mechelen.Eerste keer via internet,dus onbekend terrein voor me… Geef wel wat info over jezelf : leeftijd,woonplaats enz. Mannen met een intiem kale pik en lekker dik geschapen krijgen voorrang. Wie neemt contact met me op per mail ? Alles zeer discreet. Geen mannen onder de 25 jaar.
Ik kan thuis ontvangen.

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Hoboken  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: Geen Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op