Ik ben een biseksuele onderdanige nymfomaan

onderdanig, en echte nymfomaan. ik ben 100% bisexueel en mijn favoriete standje is heerlijk aan een lolly zuigen, maar ook een zoet mosseltje is niet verkeerd, hihi. dus ik date heren, dames en stellen. als jij mijn g-spot vindt, en je raakt me daar voortdurend, dan mag je er wel voor zorgen veel handdoeken in de buurt te hebben. evt vastbinden en blinddoek alleen bij privé ontvangst, dit ivm controleverlies.hygiëne alsmede 100% safe gevraagd en geboden.ontvangst is in Friesland.xxx en hopelijk tot snel Angela

Details

Zoek een date in: Limburg, Maasbree  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: HAVO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: D75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op