Ik ben een 54 jarige zakenvrouw, en zoek een belgische vaste sexvriend.

  • Homepage
  • >
  • Limburg
  • >
  • Ik ben een 54 jarige zakenvrouw, en zoek een belgische vaste sexvriend.

Ik ben een 54 jarige zakenvrouw die op zoek is naar een vaste vriend voor regelmatige contacten en leuke avonden of weekends evenwel zonder al te veel verplichtingen. Ik verwacht van jou : uiterste discretie, hygiene. Ik bied zelf discretie,stijl,klasse en een aangepaste beloning(eventueel). Voor contact en meer info : stuur me een mail met je gegevens. Geen te jonge mannen.

Details

Zoek een date in: Limburg, Valkenburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 170 - 175 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op