Ik ben caroll, een nette oudere dame

Hallo mijn naam is Caroll, ik ben een getrouwde vrouw van 54,moeder van 2 kinderen.Opzich heb ik een leuk huwelijk maar het zit een beetje in een dip of sleur of hoe je t noemen wilt.Ik heb al heel lang een fantasie om eens een keer lekkere sex te hebben met een andere man,mag jonger zijn (graag zelfs) maar is geen must.( 30 jaar dezelfde man raak je wel op uitgekeken!!)Het gaat mij echt alleen om de spanning en de sex, ik wil absoluut niet mijn man verlaten dat wil ikheel duidelijk voorop stellen.Heb jij ook de wens om eens met een iets oudere nette verzorgde dame lekkere sex te hebben?Laat maar een berichtje achter graag.Carollsms :IB CAROLL naar 2323 18+, 1,5 euro per ontvangen bericht, max 4,50 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at mobdesk.com of smsgedragscode.nl

Details

Zoek een date in: Noord-Holland, Zaandijk  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op