Iemand nog op zoek naar erotiek en geen relatie ?

Ik had nooit verwacht dit te durven, maar hier ben ik dan.Na 20 jaar huwelijk begint het de laatste jaren behoorlijk te knagen. Misschien herken je dit wel, je hebt het goed samen, kunt alles doen wat je wild, maar juist het wild worden is er niet meer bij.
Omdat ik zeker niet op zoek ben naar een relatie, maar wel een leuke minnaar, plaats ik hier een advertentie. Ik hoop op mannen die mijn situatie begrijpen en respecteren.
Ik zoek gewoon een lekkere man voor in bed en verder geen moeilijk gedoe. Vanwege mijn relatie kan ik moeilijk ontvangen, maar verplaatsen is geen probleem.
Ben jij die man die de leegtes op kan vullen en ben je vrouwvriendelijk met een tikje brutaal?
Ben je goed verzorgt, reageer dan met een leuke beschrijving van jezelf en misschien kunnen we dan snel eens afspreken.
Discretie gevraagd en geboden!

Liefs

Harma

Details

Zoek een date in: Jodoigne, Waals-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: Geen Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C70 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op