hou jij wel van een sexy mollige meid? Ik zal je niet teleurstellen

  • Homepage
  • >
  • Chevremont
  • >
  • hou jij wel van een sexy mollige meid? Ik zal je niet teleurstellen

oke oke ik ben niet een van de slankste maar op ieder potje past een deksel zeggen ze. ik ben op zoek naar een leuke man die wel weet wat hij met een volle vrouw aanmoet. ik zoek iemand die 100% kan genieten van alles wat een vollere vrouw te bieden heeft! weet jij zoiets te waarderen?
omdat ikniet direct op zoek ben naar een relatie maar meer sexcontact ontvang ik liever alleen reacties van mannen die op sex gebied zin hebben om metmij samen te gaan genieten. ik sta voor veelopen!! ben zeer openminded en erg lief!

weet jij wel raad met me? reageer dan zeker even!

rosa

Details

Zoek een date in: Chevremont, Limburg  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: VWO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: A85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op