hou jij van lekkere volle bruine billen?

Ik ben Yade 21 jaar en single sinds kort. ik ben niet meteen op zoek naar een relatie want de stress van een relatie ben ik eigenlijk eventjes zat. doe mij maar wat fun!Ik ben een pittige passionele donkere meid die gek is op lekkere en vaak sex!
ik val op mannen die weten wat ze willen en een pittige vrouw aankunnen in bed. je moet er geen problemen mee hebbenals ik ook eens de touwtjes in handen neem maar als ik dit niet doe verwacht ik een man die weet hoe hij mij moet aanpakken!
ik denk dat een wat oudere man dan ikzelf me beter zalliggen omdat die wat meer ervaring hebben met vrouwen.ik wil echt geen groentje die niet weet hoe alles werkt. uierlijk maakt niet zoveel uit als je er maar verzorgd uitziet en hygienisch bent.
ik ben zelf slank met volle billen en een c cup. ik kom van een surinaamse vader en nederlandse moeder. als je wilt weten of het waar is wat ze zeggen over donkere vrouwen (beesten in bed) moet je me zeker een leuk mailtje sturen!

Details

Zoek een date in: Hoegaarden, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: Geen Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op