Hou jij van een meid die weet wat ze wil?

Hoi
Ik ben Kasia, ik ben misschien pas 18 jaar maar weet zeker wat ik wil in een man. Ik zoek een spontane man de graag dingen onderneemt. Die ervan houdt leuke dingen te doen en ook weet hoe hij een vrouw moet plezieren. Die ervan houdt elkaar te ontdekken en er gewoon een gezellige, vrijblijvende tijd van wil maken waarin je elkaar niets oplegt maar wel weet wat je aan elkaar hebt.

Misschien wat veeleisend, of misschien juist niet. Ik heb die man in ieder geval nog niet gevonden maar als jij denkt hem te zijn, dan hoor ik je graag.

Dikke kus
Kasia

Details

Zoek een date in: Gageldonk, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Normaal Ogen: Groen Opleiding: Geen Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: D70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op