Hou jij van buitensex in de bossen?

hey daar
ik ben een exhibitionistische meid van 19 jaar uit Almelo.

Misschien is dit een niet alledaagse oproep maar ik hoop toch een paar leuke reacties te krijgen.
ik ben zoals ik al zei erg exhibitionistisch aangelegd en doe wel eens aan buitensex of andere aparte dingen op sex gebied.

Ik fiets regelmatig grote afstanden en vooral door het bos vlabij mij ( t grasbroek)
fiets ik vaak.
Ik ben op zoek naar een geile man die ook van buitensex houd die het spannend zou vinden mij daar in dat bos een keer te ontmoeten.
We spreken alleen een tijd af en een dag en verder maken we er een soort spelletje van. Ik ga fiets door het bos en als ik in de stemming ben trek ik op een beschut plekje wat van mijn kleding uit. ik ga mezelf lekker vingeren op mijn fiets of op een plekje vlakbij mijn fiets.
ik heb behoorlijk grote borsten (cup f) Dus het zou me enorm opwinden als jij van grote borsten houd.
Het lijkt me spannend dat jij dan vanaf een kleine afstand toekijkt en misschien ook wel lekker aan je pik trekt. Mocht je durven dan zou ik het lekker vinden als je naar me toe komt en me neukt terwijl ik nog half op mijn fiets zit of lekker in het mos op de grond. Het moet hier wel iets warmer weer voor gaan worden ben ik bang maar ik hoop dat ik een leuke man vind die dit spannend en geil zou vinden.

Ik wacht je mailtje af. Misschien weet jij nog wat geile spannende ideetjes want sex op een parking of in een auto lijkt me ook onwijs geil.

xx Shanna

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Turnhout  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 170 - 175 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op