Hoi mannen, Geil meisje 18 jaar zoekt inkomsten tegen cam of sexafspraak

Heej, heren ik ben Josefien en wil graag wat geld verdienen. Ik ben voor een hoop in behalve anaal of andere vieze dingen zoals poep of plassex -_-
Mail me maar snel, na een klik kunnen we wat afspreken natuurlijk. Aangezien ik wel heel erg gesteld ben op mijn prive om niet het slachtoffer te worden van een viezerik zal ik qua foto’s niet zo heel openlijk zijn. Voor een afspraak wil ik best cammen en een beetje praten natuurlijk. Ik reken voor cam 20.- euro en voor sex afspraak minimaal 75 euro maar dat valt altijd te bespreken.

kusjessss Josefien

mail me snellllll hihi [email protected] of stuur een smsje naar 0621636804

Details

Zoek een date in: Rebecq-Rognon, Waals-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: MBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op