Hey zoek jij een leuke spannende meid stop maar

Hey als je zoekt naar een leuke spontane gekke meid die voor alles in is mag je wel stoppen Want ik ben dewi 25 jaar en kom uit Eindhoven en ben op zoek naar een lekkere heerlijke man die graag los wilt gaan waarom ik op zoek ben is omdat ik al even singel ben en dat gedeelte wel een beetje mis in me leven nu
Wil jij een keer heerlijk verwend worden door mij lekker een keer heerlijk klaar komen op de lekkerste manieren reageer dan wie weet wat er verder allemaal nog gaat gebeuren tussen ons toch?
Oja alleen maar reageren als je het echt meent en niet alleen voor de flauwekul als gein ik meen het namelijk ook en hou jou ook niet voor de gek
Hoop dan zo een leuke reactie van je te hebben liefs dewi

Details

Zoek een date in: Henegouwen, Tournai  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 175 - 180 cm Postuur: Slank Ogen: Zwart Opleiding: VWO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E70 Geschoren: Een beetje Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op