HEY BEN JIJ DIE MAN OF VROUW OF BEIDE DIE DEZE GEILE HETE LATINO KAN TEMMEN!!

  • Homepage
  • >
  • Friesland
  • >
  • HEY BEN JIJ DIE MAN OF VROUW OF BEIDE DIE DEZE GEILE HETE LATINO KAN TEMMEN!!

hoi hoi , ik ben shana en zoals je wel kan zien ben ik een halfbloedje en ow zo heet ik ben verpleegster in amsterdam ben 34 jaar doe aan fitness en hou van reizen, lekker eten en sex noem maar op sm trio noem het en ik wil het graag met je doen als je mij kan temmen en mischien mag ik dan ook wel jou prive verpleegster zijn hmmmm….

Details

Zoek een date in: Friesland, Harkema  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 155 - 160 cm Postuur: Gezet Ogen: Zwart Opleiding: Geen Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op