Hete mannen voor onderzoek bij prive urologe

Ik ben een getrouwde vrouw van 52 jaar die zoekt naar een man die een onderzoek van zijn eigen prive uroloog wil hebben.
Jij bent de postbode, keurig in je pak bel je aan en wacht tot er open wordt gedaan.
Je ziet dan een goed uitziende vrouw, goed gevormd en precies waar jij spontaan een stijve van kan krijgen in zwarte kamerjas voor je staan, maar als je even naar beneden gluurt heel hoge leren lieslaarzen. Je schrikt er even van en hebt niet door dat ik je aanstaar, omdat je nog steeds niet gezegd hebt waar je voor aanbelde. Ik laat je gerust kijken, schraap mijn keel en vraag “ kan ik jou helpen?!”

Je staat er verbijsterd bij, bent de kluts kwijt en weet niet meer waar je feitelijk voor gekomen bent.
Ondeugend trek ik je bij je das langzaam naar binnen…
Je weet wel wat een druppel op een gloeiende plaat is, dat is dit stukje uit het geheel en heb het gedaan ook.
Met mij eigen fantasieën waar maken en eventueel de jouwe kunnen we het heel gezellig maken.
Ik dan jouw meesteres die van alles met je doet.

Ik wil graag verder uitweiden, dus lijkt dit je wat, vertel ik het wel fijntjes aan je.
Je moet natuurlijk niet enkel uit nieuwsgierigheid reageren, daar verdoe ik mijn tijd niet aan.
Je hebt oprecht interesse, staat voor veel open en durft het aan, dan mag je van mij zeker een reactie sturen.

Rose-mary

Details

Zoek een date in: Drenthe, Vries  Relatiestatus: Het is Ingewikkeld Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: VMBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op