Help,ik ben TE geil,kom te snel klaar en zoek hulp

Mijn vriendje heeft me gedumpt,hij vind niks aan sex met mij omdat ik mega snel klaar kom enhij vond dat hij dus niet lang genoeg kon genieten. Ik spuit dan ook meteen al mijn sappen eruit,zo over je lul heen,maar kan wel meerdere keren klaarkomen,alleen had hij daar geen geduld voor
Ik zoek dus een geile vent,die net als ik meerdere keren wil en misschien kan jij wel een trucje bedenken waardoor ik wat minder snel klaarkom of je moet het niet erg vinden dat ik zo snel al over je lul heen ga spuiten of in je mond? Xx

Details

Zoek een date in: Berlicum, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 150 - 155 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: VWO Haarkleur: Zwart Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op