Help jij mij? beloof ik jou een leuk Weekend

Hoi Hoi Stoute mannen van nl
Ik ben kirsten 18 jaar en nog maagd op met mn vingertjes na.Nu ik over 2 maanden een huisje heb En dit zonder financieele hulp niet gelijk hellemaal kan inrichten met vloerbedekking ed. En aangezien ik al wel een bed heb en in mn eigen huisje makkelijk bezoek kan ontvangengen,Heb ik me voorgenomen het nuttige met t aangenamen te verenigen ofwel tegen een Leuke reactie van jongen/man met een leuke financieele opsteker Mag zijn opsteker in allebei mn gaatjes stoppen.Met mn mond mee alledrie.Hoe zie ik dit voor me je komt zodra ik mn huisje heb op een vrijdagavond, we gaan gezellig wat drinken en ondernemen om t ys wat te breken je blijft heel t weekend slapen ik zorg voor t onbijt zodat we tot zondagavond hebben om op t gemak veel stoute dingen te doen. Wie wat zoek ik hier voor een leuke jongen/man tot max 50 jaar met niet te grote pik. Lijkt dit je wat, Nou mij wel t sopt al beetje bij t idee .Dus heb je intressen lijkt t je wat om de eerste in mn kutje en kontje te zijn stuur een leuke reactie met een foto van je gezicht en je gereedschap en wat je over hebt voor een weekend met een leuke meid. Dan stel ik je niet teleur uit alle reacties zoek ik de leukste uit en niet perse naar de hoogste financieele ondersteuning mss tot gauw

Kusjes Kirsten

Details

Zoek een date in: Friesland, Heerenveen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 160 - 165 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VWO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op