Heerlijke cup g……!

hoi hoi !! ik ben 28 jaar en hou van wisselende contacten , wil graag veel mannen om mij heen , ik hou namelijk van aandacgt !! ik hou ook veel van sex !! ik heb een heerlijke cup G helemaal puur !! en ik vind het heerlijk om je te zuigen !!laat een bericht achter op mijn sms box en ik zal snel reageren !!sms : IB PETTI naar 232318+, 1,5 euro per ontvangen bericht, max 4,50 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at mobdesk.com of smsgedragscode.nl

Details

Zoek een date in: Gelderland, Winterswijk  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: E70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op