Heerlijk jou lul tussen mijn borsten (95

Hallo lekkere mannen van nederland ik ben een lekkere volslanke huisvrouw die het echt heerlijk vind om een man te verwennen ik hou van frans zc en tussen mijn borsten (95f) klaarkomen vind ik ook lekker ik laat niet alleen jou genieten maar ik geniet er zelf ook van vandaar dat ik een kleine vergoeding van 50 euro vraag jaja mannen het leven is al duur genoeg he hihi ben jij echt benieuwd naar mij en zie jij er verzorgd eruit en ben jij niet ouder dan 50 jaar en wil jij mijn specialiteiten eens meemaken bel mij dan even met nummerweergave ik kom uit de buurt van Breda en kan overdags ontvangen geile groetjes en tot snel

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Wisselaar  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: HeteroLengte: 165 - 170 cm Postuur: Normaal Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op