Heb jij zin in een lekker geil avontuurt

Ik ben een lekkere, geile meid en ik ontvang Nederlandse mannen tot 45 jaar, privé in Haarlem. Mijn looks: donker haar, blauwe ogen, 1m70, 65 kilo, B-cup, kaal kutje en diverse tattoos/piercings (ook intiem). Ik kan je ontvangen bij me thuis tot 21.00. Mogelijkheden zijn: Intiem, anaal, plassex gevend, meerdere standjes, meerdere hoogtepunten. IK DOE ALLES SAFE!!! Dus heb jij zin in een lekker geil avontuurtje? Bel dan snel voor een afspraak of meer info met nummerweergave aan. Op sms wordt niet gereageerd! (Haarlem)

Details

Zoek een date in: Groningen, Winschoten  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: BiLengte: 165 - 170 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: MBO Haarkleur: Bruin Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op